伊莉討論區

標題: T.O.P 教上野樹里用手弄心心 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-10-29 12:05 AM     標題: T.O.P 教上野樹里用手弄心心

韓國天團BIGBANG成員T.O.P,今日同「野田妹」上野樹里、劉仁娜等拍檔喺首爾出席網劇《Secret Message》記者會,話曬上野由日本赴韓過門都係客,所以T.O.P都好照顧佢,仲搖身變成星級導師,教佢點樣整韓國人最鍾意嘅心心手勢,嘩,呢啲機會好多人都恨唔到㗎!
T.O.P自爆入行後好少談戀愛,「10年來大概只有3次。」當被問到BIGBANG隊友有冇為佢打氣時,T.O.P就話:「其實加油呢種方式係嗰啲唔係好親近嘅人先會做,我哋好似一家人,所以冇呢啲,我拍戲時佢哋都忙緊自己嘢,大家都會專注自己嘅工作。」
上野之前曾經同韓國男團JYJ成員金在中合演日劇《無法坦誠相對》,今次又同另一超人氣偶像T.O.P合作,問佢兩位型男有乜唔同時,上野話:「冇乜唔同,同金在中係用日文演戲,就好似拍攝其他日劇一樣嘅感覺,而今次同T.O.P就用韓文,由於作品嘅特殊性,即使語言不通都冇關係。」
上野仲話喺韓國大概拍咗5日,行程非常辛苦,感受到當年金在中於國外進行拍攝都好辛苦。雖然金在中同T.O.P都係人氣偶像,但佢冇特別在意,只係將佢哋當做劇本入面嘅人物。

心得:對上野樹里沒甚期待,瘦了後更不覺她可愛,希望她演技搭夠好了。

[attach]111444234[/attach][attach]111444235[/attach][attach]111444236[/attach][attach]111444237[/attach][attach]111444240[/attach][attach]111444241[/attach][attach]111444239[/attach][attach]111444238[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-10-29 12:22 AM

合拍演戲阿
那就請大家好好期待演出了
一定精采的啦

作者: a5720104    時間: 2015-10-29 05:24 AM

除了她所演的交響情人夢以外
不知道她還有拍過什麼電視劇
總之就期待兩人的合作吧
希望能有更勝以往的表現
作者: babyface_chz    時間: 2015-10-29 05:42 AM

確實
沒看出她有特別好看的地方
但願演出的作品能出色些
作者: zogol    時間: 2015-10-29 11:03 AM

外型都很不錯,期待他們的新作。
作者: z0968388709    時間: 2015-10-29 12:14 PM

他們比的那手勢好像在韓國很紅不知道是啥意思
作者: a22058126    時間: 2015-10-29 09:58 PM

真是想快意點看到這部電視阿
作者: minicess    時間: 2015-11-2 11:20 PM

上野樹里之前拍的日劇很好看,短頭髮也很帥氣
作者: iisguagua    時間: 2015-11-4 05:36 PM

這兩位搭配是個不錯的組合!

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a17.eyny.com/) Powered by Discuz!